Enig resultaat

Cleantle Teddy Bear – Premium Wash Mitt

Out of stock

Oorspronkelijke prijs was: €14.95.Huidige prijs is: €9.95.

De Cleantle Teddy Bear is een betaalbare en kwalitatieve washandschoen die gemaakt is van microvezels. Deze washandschoen neemt veel water op en verspreidt shampoo eenvoudig over het lakwerk. Door de zachte microvezels is de Cleantle Teddy Bear veilig te gebruiken voor het lakwerk en alle overige oppervlakken van de auto. De washandschoen trek je gemakkelijk over je hand en bevat een trekkoord, zodat je handen droog blijven.

Washandschoen

Vroeger gebruikten we allemaal een spons of borstel voor het schoonmaken van de auto. Tegenwoordig zijn er nieuwe mogelijkheden die ervoor zorgen dat jij jouw auto moeiteloos kunt schoonmaken. Hiervoor is een microvezel washandschoen uitermate geschikt. Een washandschoen gaat langer mee dan een spons, is beter en zachter voor het lakwerk en zorgt voor een fijne en gladde afwerking. Daarnaast is een washandschoen makkelijk is gebruik.

Microfiber washandschoen

Waarom een microfiber washandschoen geen overbodige luxe is leggen we graag uit. Ten eerste is een washandschoen van microvezel handig in gebruik. Je trekt het eenvoudig aan als een passe handschoen en kunt direct het oppervlak gaan reinigen. Daarnaast zorgt een microfiber washandschoen voor een fijne en streeploze afwerking, helemaal in combinatie met een microvezeldoek. Verder is een washandschoen geschikt voor de wasmachine. Hierdoor kun je elke keer je auto of motor schoonmaken met een schone microfiber washandschoen! En het belangrijkste van alles is dat vuil niet blijft hechten aan het oppervlak. Genoeg voordelen!

Washandschoen Cleantle

Ben je zat van die oude spons? Maak het wassen van je auto of motor een stuk leuker en eenvoudiger met de Cleantle Teddy Bear Wash Mitt. Deze washandschoen is een niet te ontbreken accessoires voor het schoonmaken van jouw favoriete voertuig. De duurzame, ultrazachte synthetische vezels zorgen ervoor dat deze washandschoen langer meegaat dan vergelijkbare producten op de markt.