Diesel additief

Hieronder vindt u alle dieseladditieven van Lindemann. Vragen over één of meerdere producten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Showing all 4 results
Roetfilter reinigen


Vanwege de steeds toenemendere milieu-eisen zijn vooral dieselmotoren inwendig steeds meer gaan vervuilen. Dit klinkt tegenstrijdig, maar dit is het niet. Uitlaatgassen gaan eerst door de EGR en later nog door het roetfilter. Bij sommige auto's gaan de uitlaatgassen zelfs twee keer door het EGR-systeem. De vervuilende stoffen die worden zoveel mogelijk gefilterd. Gevolg is dat al deze vervuiling achterblijft in het uitlaatsysteem van uw auto, met alle gevolgen van dien. Door uw roetfilter en EGR te reinigen met een additief kunt veel problemen verhelpen en voorkomen.

 

Brandstofsysteem schoonmaken


Zoals gezegd komen de meeste motorstoringen tegenwoordig door vervuiling. Niet alleen het uitlaatsysteem heeft hier last van, maar ook het brandstofsysteem. Door uw brandstofsysteem in ieder geval 1 keer per jaar te reinigen kunt u al vele problemen voorkomen. Vooral de verstuivers zijn erg gevoelig voor vervuiling en dienen zo nu en dan gereinigd te worden.