Enig resultaat

Lindemann Oil Stop Leak

(50 klantbeoordelingen)

Op voorraad!

Oorspronkelijke prijs was: €45.18.Huidige prijs is: €34.95.

De Lindemann Oil Stop leak stopt en vermindert olielekkage en olieverbruik van de motor, handgeschakelde versnellingsbakken en differentiëlen. De Oil Stop Leak bevat P.T.F.E. (teflon), die de ruimte die door slijtage is ontstaan tussen de zuigveren en cilinderwand wordt gevuld. Verder maakt de Olie lekkage Stopper pakkingen weer soepel met als gevolg een betere afdichting.


Olie lekkage stopper

Olie lekkage is een veelvoorkomend probleem bij vooral de iets wat oudere motoren. Het is erg vervelend en ook zeker geen goed teken. Een klein beetje olieverbruik is echter nog geen probleem, maar een extreem veel olie lekkage kan zorgen voor grote problemen. In onze blog ”lekt jouw auto olie‘ leest u meer over olie lekkage, het ontstaan hiervan en wat de gevolgen zijn als u te lang doorrijdt met olielekkage.  Heeft u een olie lekkage geconstateerd, dan adviseren wij om het eerst te verhelpen met een olie lekkage stopper. Kiest u voor de Lindemann Oil Stop Leak, dan is een hoge kwaliteit een feit! Deze olie lekkage stopper is uniek op de markt!

Olie lekkage stopper Lindemann

Bij olie lekkage is het vaak lastig om de exacte oorzaak en plek vast te stellen. Dat het vervelend is en problemen kan opleveren is nou eenmaal een feit. Waarom een olie lekkage stopper van Lindemann? Dit olie additief stopt en vermindert olie lekkage van de motor, versnellingsbak en differentieel. De grote teflonmoleculen dicht de ruimte die ontstaan is door slijtage. Verder maakt de Lindemann olie lekkage stopper de pakkingen weer soepeler, waardoor  het beter afdicht en olielekkage kan worden voorkomen.

Daarnaast bevat deze oil stop leak nog een extra middel dat rubberen oliekeerringen, o-ringen en ook kunststof delen die verhard zijn weer terugbrengt naar de oorspronkelijke flexibiliteit met als gevolg dat ze de originele functie terugkrijgen!

Dit zijn volgens ons al genoeg redenen om te kiezen voor de Lindemann Oil Stop Leak. Hebben we u nog niet kunnen overtuigen dat deze olie lekkage stopper uniek is? Dan geven wij u nog een extraatje prijs van dit geweldige additief. In tegenstellingen tot andere olie lekkage stoppers op de markt bevat de Lindemann Oil Stop Leak geen weekmakers! Kortom een top product om eens te proberen!

Olie lekkage stopper kopen

Besloten om de olie lekkage proberen op te lossen met een hoge kwaliteit olie lekkage stopper? Dit kunt u het beste proberen met de Lindemann Oil Stop Leak. Service, kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.