Bij Dutch Performance Products focussen we ons op het leveren van hoogwaardige, prestatiegerichte producten voor auto’s, motoren en andere voertuigen. Hierbij ligt voor ons de nadruk op kwaliteit en service. Wij streven ernaar om onze klanten altijd een goed en vooral eerlijk advies te geven. Wij geloven er heilig in dat dit op lange termijn de beste resultaten geeft voor zowel ons als de klant.

Geschiedenis

Dutch Performance Products werd op 6 november 2018 opgericht door Julian Bijman en Rowan Poort, destijds nog onder de naam Lindemann Nederland. Voor die naam werd gekozen, omdat de activiteiten destijds enkel bestonden uit het importeren en vermarkten van het additievenmerk Lindemann, op dat moment marktleider in Scandinavië.

In mei 2020 is er uiteindelijk voor gekozen om de naam te wijzigen naar Dutch Performance Products, afgekort “DPP”. Om zo op lange termijn als bedrijf flexibel te kunnen blijven en het assortiment uit te kunnen breiden wanneer nodig.

Webshop

Waar in de eerste jaren de focus lag op de zakelijke markt, veranderde dit halverwege 2020. We informeerden de eerste jaren zowel particulieren als professionals via onze kennisbank. Iets wat resulteerde in toenemende vraag naar onze producten in de particuliere markt.

Dit leidde uiteindelijk tot de lancering van de webshop. Die we, met behulp van onze klanten, doorlopend blijven verbeteren.

Uitbreiding assortiment

In het begin leverden we enkel additieven. Echter, door de jaren heen is gebleken dat er vanuit onze klanten vraag was naar een breder assortiment. Daarom hebben we het assortiment de laatste jaren flink uitgebreid met producten zoals Osram autolampen, Adblue, Cleantle autopoetsmiddelen en Velorest fiets onderhoudsproducten.

Nog steeds zijn we continu bezig met het evalueren en waar nodig uitbreiden van ons assortiment. Zolang wij de kennis en kwaliteit kunnen bieden die wij nastreven.

Feedback achterlaten?

Zoals beschreven streven wij naar optimale klanttevredenheid. Dit proberen we te bereiken door de webshop, het assortiment en onze eigen service te blijven evalueren en verbeteren. Dit kunnen wij niet zonder de feedback van jouw als klant. Iedere vorm van feedback wordt dan ook gewaardeerd!

Wil je met ons in contact komen? Dat kan via de klantenservicepagina!