Cleantle TFR PreWash

(1 klantbeoordelingen)

Op voorraad!

9.9512.95
1 L
500ML

Traffic Film Remover, bekend als Cleantle TFR PreWash (Traffic Film Remover), biedt de oplossing voor een snelle en doeltreffende reiniging van voertuigen. De speciale formule met minimale schuimvorming garandeert dat zelfs het meest hardnekkige vuil snel en grondig van je auto wordt verwijderd.

Pre-Wash Auto: De Ideale Start voor een Grondige Autoreiniging

Begin je autowas routine met onze hoogwaardige pre-wash auto producten. Een effectieve pre-wash is de sleutel tot het verwijderen van hardnekkig vuil en vet, waardoor je auto klaar is voor een diepgaande reiniging. Ontdek de perfecte pre-wash oplossingen om je auto voor te bereiden op een schitterende afwerking.

Efficiënte Reiniging, Stralend Resultaat

Onze pre-wash auto producten zijn ontworpen voor optimale vuiloplossing. Ze helpen bij het verwijderen van vastzittend vuil en insecten, waardoor de daaropvolgende wasbeurt efficiënter en effectiever wordt. Ervaar een stralend schone auto met minimale inspanning. Onze Cleantle Pre-Wash is goed te combineren met de Cleantle Daily Shampoo en Cleantle washandschoen.

Eenvoudig en Snel in Gebruik

Met onze pre-wash auto producten is autoreiniging een fluitje van een cent. Eenvoudige toepassing en een kort inweekproces maken het schoonmaken snel en gemakkelijk. Bespaar tijd en laat je auto glanzen met minimale moeite.