Olie additief

Hieronder vindt u alle olieadditieven van Lindemann. Vragen over één of meerdere producten? Neem contact met ons op!

Showing all 4 results
Olie additief


Zoekt u een olie additief van premium kwaliteit? Lindemann heeft meerdere soorten olie additieven die geschikt zijn voor alle type verbrandingsmotoren. Een olie additief van Lindemann bevat teflon en heeft zowel beschermende- als reinigende eigenschappen. Het voorkomen van slijtage, verminderen van olieverbruik of olielekkage en reinigen van de motor kan allemaal met een olie additief van Lindemann.

 

Motor beschermen tegen slijtage of lekkage


De motor is het hart van de auto. Motorschade wil een ieder graag voorkomen. Met de hoogwaardig kwalitatieve olieadditieven van Lindemann kunt u uw motor schermen tegen slijtage, olieverbruik en olielekkage. De Engine Performance Treatment voorkomt slijtage en verbetert de werking van de motor en de Worn Engine Treatment helpt om motoren die al enige slijtage hebben om verdere slijtage te voorkomen! De olie additieven kunnen zowel preventief- als curatief worden gebruikt.

 

Motor flush


Vervuiling in het oliesysteem is funest voor de motor. Een sterk vervuilde motor kan inwendige motorschade veroorzaken. Een vervuilde motor reinigen kunt u het beste doen met de Motor Flush van Lindemann. Net als iedere andere voertuig heeft een hybride auto ook onderhoud nodig. Rijdt u hybride? Dan wilt u graag weten hoe u een hybride motor moet reinigen en onderhouden.