Dutch Performance Products heeft met de Lindemann, Cleantle en Velorest producten kwaliteit in huis! Online voorzien wij de particuliere klanten via onze webshop. Daarnaast vinden wij het belangrijk om ook onze zakelijke klanten iets extra’s te geven! Wanneer u zich aanmeldt als zakelijke klant ontvangt u minimaal 15% korting op het gehele assortiment! Bij ons kunt u korte lijntjes verwachten met een vast contactpersoon.

Waarom Zakelijke klant worden?

Zakelijke klant worden biedt u een aantal interessante voordelen.

  1. Zakelijke kortingen
  2. Ruime voorraad artikelen
  3. Betalen op rekening
  4. Vast contactpersoon

Hoe kan ik mij aanmelden voor als zakelijke klant?

Door een mail te sturen naar info@dutchperformanceproducts.nl kunt u zich aanmelden als zakelijke klant.  Na het invullen van dit formulier nemen wij contact met u op. Vaak nog binnen enkele uren!

Bedrijfsnaam, Kvk en BTW nummer zijn een vereiste om een zakelijke klant te worden. Dus zorg dat je dit vermeldt in de mail. Na het registeren ontvangt u van ons een persoonlijk kortingscode vanaf 15%. Na het ontvangen van de kortingscode kunt u via onze shop direct een order plaatsen en tijdens het afrekenen uw persoonlijke kortingscode invoeren. De korting wordt direct toegepast!