Enig resultaat

Lindemann MP790 Montagepasta

(2 klantbeoordelingen)

Op voorraad!

Oorspronkelijke prijs was: €68.95.Huidige prijs is: €49.95.

De Lindemann MP 790 Montagepasta is een smeermiddel van uitzonderlijk hoge kwaliteit. De samenstelling van deze montagepasta maakt het product zo uniek. De MP 790 Montagepasta bevat Bentoniet met een hoog P.T.F.E. (teflon) gehalte. De werking is uitzonderlijk goed en het product toepasbaar voor veel verschillende soorten onderdelen.

 

Montagepasta

Montagepasta is essentieel voor het monteren van fietsonderdelen zoals een pedalen, stuurpen en zadelpen. De Montagepasta van Lindemann is smeermiddel van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Juist de samenstelling van deze MP790 montagepasta maakt het product zo uniek! Onderdelen zijn na jaren gemakkelijk te demonteren en de montagepasta droogt niet uit en verhardt niet. Het (de)monteren van fietsonderdelen wordt hierdoor een stuk makkelijker.

Montagevet

Wat maakt deze montagevet zo bijzonder? Het vermindert wrijving en slijtage aanzienlijk, het dicht de oppervlakken af zonder te lijmen, houdt alle dichtingen soepel, zorgt voor langdurige smering en beschermt schroefdraad tegen roest en corrosie. Pas wanneer u met de Lindemann MP790 Montagepasta hebt gewerkt zult u overtuigd raken van de vele voordelen en eigenschappen dat het product te bieden heeft! Deze montagevet is zeker een must have voor uw fiets en hoort thuis in de garage!

Montagepasta kopen

Lindemann MP790 Montagepasta kopen? Dit is een goede keuze! Deze montagepasta zit in een 250 grams pot en is makkelijk in gebruik. Wanneer u de montagepasta voor 16:00 uur besteld, dan wordt het vandaag verzonden! We sturen de Lindemann MP790 Montagepasta gratis op! Shop snel, eenvoudig en betrouwbaar bij Dutch Performance Products.