Enig resultaat

Cleantle Screen Wash 200ML – 20L Ruitensproeiervloeistof

Op voorraad!

Oorspronkelijke prijs was: €7.95.Huidige prijs is: €6.95.

Super concentraat Screen Wash! 200ml is goed voor 20 liter ruitensproeiervloeistof. Eenvoudig mengen met water! Biologisch afbreekbaar, vrij van alcohol en laat geen strepen achter.

Ruitenwisservloeistof: Kristalhelder zicht voor jouw auto

Ontdek onze hoogwaardige ruitenwisservloeistof die speciaal is ontworpen voor een helder zicht tijdens het autorijden. Onze vloeistof biedt maximale reinigingskracht, waardoor vuil, insecten en andere verontreinigingen moeiteloos van jouw autoruit worden verwijderd. Investeer in een vloeistof die de veiligheid en het comfort van je rit verbetert.

Wat is ruiten wisser vloeistof?

Ruitenwisservloeistof, ook wel bekend als ruitensproeiervloeistof, is een speciale vloeistof die wordt gebruikt om autoruiten schoon te maken en vrij te houden van vuil, insecten, vogelpoep, stof, en andere verontreinigingen die het zicht tijdens het rijden kunnen belemmeren. Het wordt vaak in de daarvoor bestemde reservoirs in auto’s gegoten en wordt via sproeiers op de ruiten gesproeid wanneer de ruitenwisser wordt gebruikt. Je hebt kant-en-klare ruiten sproeier vloeistof verkrijgbaar in 1, 5, 10 en 20L, maar ook te verkrijgen in puur concentraat. Wij hebben de Cleantle Screen Wash 200ml die totaal 20L ruiten vloeistof maakt!

De vloeistof bestaat meestal uit een mengsel van water en een reinigingsadditief dat speciaal is samengesteld om vuil effectief op te lossen en te verwijderen. Sommige ruitenwisservloeistoffen bevatten ook antivriesmiddelen, vooral in koude klimaten, om te voorkomen dat de vloeistof bevriest in de winter.

Het gebruik van ruitenwisservloeistof is essentieel om een helder zicht op de weg te behouden en de veiligheid tijdens het rijden te waarborgen. Regelmatig bijvullen van het reservoir en gebruik van de juiste ruitenwisservloeistof zijn belangrijk om ervoor te zorgen dat de autoruiten altijd schoon en helder blijven.

Krachtige Reiniging en Effectieve Bescherming

Onze ruitenwisservloeistof biedt niet alleen krachtige reiniging, maar beschermt ook je ruitenwissersysteem. Met geavanceerde formules helpt het om slijtage aan je ruitenwissers te verminderen, waardoor ze langer meegaan en effectiever werken. Kies voor optimale prestaties en duurzaamheid.

Ruitenwisservloeistof Kopen

Op zoek naar een betaalbare en kwalitatieve ruitensproeier vloeistof? Dan is de Cleantle Screen Wash het juiste product! Waarom? Met ruim 200ml ruitensproeiervloeistof concentraat maak je maar liefst 20liter ruiten wisser vloeistof. Dit is ruim genoeg voor een heel jaar! Via onze shop kun je snel en eenvoudig een ruitwisservloeistof kopen.