Benzine additief

Hieronder vindt u alle benzine additieven van Lindemann. Vragen over één of meerdere producten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Showing all 6 results
Benzine additief


Bent u op zoek naar een benzine additief? Lindemann heeft verschillende soorten benzine additieven die geschikt zijn voor alle benzinemotoren. Een benzine additief reinigt onder andere het brandstofsysteem, de injectoren, verstuivers, kleppen, brandstofpomp- en leidingen en zorgt voor een betere verbranding en verstuiving van de brandstof. Lindemann heeft ook een benzine additief dat vervuiling voorkomt.

 

Brandstofsysteem reinigen


Een vervuild brandstofsysteem zorgt voor veel motorstoringen en ook mechanische problemen. Doordat fabrikanten aan steeds strengere milieu-eisen moeten voldoen ontstaat er veel meer inwendige vervuiling. Uitlaatgassen worden bijvoorbeeld meerdere keren door het brandstofsysteem heen geleid voordat ze daadwerkelijk naar buiten gaan. Het jaarlijks reinigen van het brandstofsysteem is dan ook zeker aan te raden!

 

Injectoren reinigen


Vooral de injectoren hebben vaak last van inwendige vervuiling. Afzettingen nestelen zich op en in het injectiesysteem waardoor de verneveling van de brandstof niet optimaal is. Bij benzinemotoren steekt het zeer nauw als het gaat om de combinatie van lucht, brandstof en ontsteking. Wanneer een injector vervuild is zult u gaan merken dat uw auto af en toe hapert en stottert. Het is dan ook aan te raden om de injectoren zo nu en dan te reinigen met een injectie cleaner.