Hieronder vindt u alle additieven van Lindemann voor in uw motorolie. Olie additieven zijn vooral preventief zeer nuttig, maar kunnen ook curatief toegepast worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verhelpen van lekkages in het koelsysteem of in de motor. Maar ook het reduceren van olieverbruik en het verwijderen van afzettingen in het oliesysteem.
Olieverbruik verminderen


Olieverbruik is een probleem dat ontzettend veel voorkomt. Echter is een beetje olieverbruik helemaal geen ramp. Wanneer u echter doorhebt dat u te vaak de olie bij moet vullen, kunt ervoor kiezen om een additief te gebruiken.

Het verminderen van olieverbruik met een additief van Lindemann betekent niet alleen dat u minder vaak de olie hoeft bij te vullen, maar ook dat uw motor ten allen tijde beschermt is tegen slijtage!

 

Olielekkage verhelpen


Naast olieverbruik is er natuurlijk ook nog olielekkage. Een auto die olie lekt zorgt niet alleen voor extra kosten, maar is ook nog eens zeer slecht voor het milieu. De Oil Stop Leak van Lindemann is uniek op de additievenmarkt doordat er geen gebruik gemaakt wordt van weekmakers. Doordat de Oil Stop Leak dit niet bevat, geeft dit product een duurzamere werking t.o.v. de concurrerende merken.