Kleppen reiniger

Door de toenemende emissienormen zijn autofabrikanten verplicht om de auto’s van tegenwoordig zo schoon en zuinig mogelijk te bouwen zonder dat ze te veel gassen uitstoten. De motoren worden steeds complexer en zijn hierdoor dus ook gevoeliger voor het vervuilen van de kleppen. Vervuiling binnen in de motor is funest voor de kleppen. Na verloop van de tijd hoop het vuil zich op met als gevolg dat de kleppen niet meer goed openen en sluiten. Als u een van de onderstaande symptomen herkent dan is het belangrijk om uw inlaatkleppen te reinigen met een kleppen reiniger van Lindemann.

Symptomen vervuilde in- en uitlaatkleppen

Kleppen reiniger auto

Wanneer u bovenstaande symptomen herkent dan adviseren wij om uw kleppen eens te reinigen middels een brandstof additief. De Fuel System Cleaner wordt gebruikt om het brandstof- en injectiesysteem, spruitstuk, in- en uitlaatkleppen en verbrandingskamers schoon te houden. De kleppen reiniger bevordert de motorprestaties en zorgt daarmee voor een efficiëntere en schonere verbranding. Vervuilde in- en uitlaatkleppen worden hiermee voorkomen en gereinigd. Met de Fuel System Cleaner kunt u eenvoudig zelf uw inlaatkleppen reinigen. Deze kleppen reiniger is goed voor 400 liter benzine! U kunt dus één flesje gebruik voor 6 tot 8 tankbeurten.

Zelf uw kleppen reinigen met een kleppen reiniger? U kunt de Lindemann Fuel System Cleaner bestellen via onze eigen shop of via een van onze dealers. Via de knop “Bestel hier” wordt u direct doorverwezen naar onze shop. Voor 16.00 uur besteld is morgen in huis!*

Geef een reactie