Verzenden en retourneren

Verzending Nederland tot 15kg

 • Alle bestellingen boven 35,- verzenden wij gratis via DHL.
 • Voor bestellingen onder de 35,- hanteren wij €6,95 verzendkosten via DHL.
 • Levering via PostNL is mogelijk, hiervoor geldt 1 euro toeslag.

Verzending Nederland boven 15kg

 • Alle bestellingen boven 35,- verzenden wij gratis via PostNL.
 • Voor bestellingen onder de 35,- hanteren wij €6,95 verzendkosten via PostNL.
 • Levering via PostNL is hierbij helaas niet mogelijk.

Verzending België & Duitsland tot 15kg

 • Alle bestellingen boven 75,- verzenden wij gratis via PostNL.
 • Voor bestellingen onder de 75,- hanteren wij €9,75 verzendkosten via PostNL.
 • Levering via DHL is mogelijk, hiervoor geldt een toeslag van €0,75.

Verzending België & Duitsland boven 15kg

 • Alle bestellingen boven 75,- verzenden wij gratis via PostNL.
 • Voor bestellingen onder de 75,- hanteren wij €9,75 verzendkosten via PostNL.
 • Levering via DHL is hierbij helaas niet mogelijk.

Zodra je pakket verzonden en onderweg is, ontvang je van ons per e-mail de leveringsinformatie en een track en trace code waarmee je de bestelling kunt volgen. Het kan een tijdje duren voordat de track en trace code werkt. Geen mail ontvangen? Controleer de SPAM-box. Het kan zijn dat het mailtje daarin is terechtgekomen.

Een pakket naar het buitenland versturen duurt meestal iets langer. Je ontvangt jouw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen thuis! Dit is per land verschillend.

Bezorgen

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst gaan wij direct voor je aan het werk. Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Let op! Dit geldt alleen op de werkdagen (m.u.v. vrijdag voor 20:00 uur). Helaas kunnen wij jouw bestelling niet altijd de volgende dag afleveren. We hebben een aantal uitzondering voor je op een rijtje gezet.

Uitzonderingen waarom je bestelling niet de volgende dag wordt geleverd, maar wel voor 20:00 uur is besteld:

 • Je bent niet woonachtig in Nederland. Orders naar o.a. België zijn doorgaans een dag langer onderweg.
 • Het artikel niet voorradig, hierdoor duurt het langer. Bij elk artikel wordt aangegeven of het op voorraad is.
 • Woon je op één van de Waddeneilanden? Dan wijken de bezorgtijden af en kan het 1 á 2 dagen langer duren voordat je jouw bestelling ontvangt;
 • Op officiële feestdagen worden er geen bestellingen afgeleverd;
 • Geldt niet op orders die vrijdag na 20:00 t/m zondag 23:59 besteld zijn. Deze worden dinsdag bezorgd;


Bezorging naar Waddeneilanden

Wanneer je voor 20:00 uur een order hebt geplaatst, wordt deze de volgende dag afgeleverd bij de bezorgdienst van het betreffende Waddeneiland. Daarna wordt het pakket gesorteerd en gaat het mee naar het eiland waar jij woonachtig bent. Een bestelling is hierdoor langer onderweg en zal niet de volgende dag worden afgeleverd.

Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via retouren@dutchperformanceproducts.nl. Wij maken een retourlabel voor je aan zodat je het product kosteloos kunt retourneren.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retour aanmelden
U kunt uw retour eenvoudig bij ons aanmelden door uw ordernummer te mailen naar retouren@dutchperformanceproducts.nl. U ontvangt dan van ons een retourlabel via de mail.

Retour inpakken
Besloten om de bestelling te retourneren. Gebruik hiervoor dan een stevige doos, het liefst de originele doos. Zo verkleinen we de kans op beschadigingen. Wanneer u de originele doos niet meer in huis hebt, mag u het ook op een andere manier verpakken, mits het product goed beschermt wordt. Belangrijk is om uw retour goed in te pakken en af te sluiten met tape.

Let op! Denk er om dat je altijd de originele pakbon of retourmelding (mail) toevoegt aan het pakket. Anders kunnen wij de retournering niet verwerken!