Enig resultaat

Cleantle Industrial Degreaser

Op voorraad!

9.9513.95
1 L
500ML

Cleantle Industrial Degreaser biedt een geconcentreerde en krachtige oplossing voor het schoonmaken van sterk vervuilde en vettige oppervlakken.  Geschikt voor het reinigen van motoren, machines, vrachtwagens en het verwijderen van hardnekkige olie- en vetvlekken.

Hoogwaardige Industriële Reiniger voor Optimale Schoonmaak

Ontdek onze krachtige industriele reiniger die speciaal is ontwikkeld om grondige en efficiënte reiniging te bieden voor diverse industriële toepassingen. Of het nu gaat om het verwijderen van hardnekkig vuil, vet, olie, of andere verontreinigingen, onze industriële reinigers leveren uitstekende resultaten en zorgen voor een schone, veilige werkomgeving.

Efficiënt en Veelzijdig

Onze industriële reinigers zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke reinigingsbehoeften van verschillende industriële sectoren. Of het nu gaat om fabrieken, werkplaatsen, magazijnen, of andere industriële omgevingen, onze reinigers bieden een efficiënte en veelzijdige oplossing voor een breed scala aan oppervlakken en materialen.

Sterke Reinigingskracht

Met hun geavanceerde formules en krachtige reinigingseigenschappen breken onze industriële reinigers vuil en vet snel af, waardoor ze gemakkelijk te verwijderen zijn. Dit resulteert in een grondige en diepe reiniging, waardoor de operationele efficiëntie wordt verbeterd en de levensduur van de apparatuur wordt verlengd.

Veilig en Milieuvriendelijk

Wij hechten veel waarde aan veiligheid en het milieu. Daarom zijn is de Cleantle Industrial Degreaser ontwikkeld met aandacht voor milieuvriendelijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor mens en milieu. Je kunt met een gerust hart gebruikmaken van onze producten, wetende dat ze voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en duurzaamheid. Profiteer van de krachtige reinigingsprestaties en zorg voor een schone en georganiseerde werkomgeving. Combineer de industriele reiniger met een daily cloth microvezeldoek.