Cleantle Bug OFF

(2 klantbeoordelingen)

Op voorraad!

7.9510.95
1 L
500ML

Last van plakkende insecten en vogelpoep op je auto? Met de Cleantle Bug OFF maak je jouw auto weer vogelpoep en insectenvrij. Biologisch afbreekbaar.

Effectieve Insectenverwijderaar voor Auto’s

Insecten op je auto kunnen niet alleen het uiterlijk aantasten, maar ook schade aan de lak veroorzaken. Gelukkig biedt onze hoogwaardige insectenverwijderaar; Cleantle Bug OFF een effectieve oplossing. Met behulp van geavanceerde formules kan dit product insectenresten moeiteloos en grondig verwijderen, waardoor uw auto weer straalt als nieuw.

Krachtige Insectenverwijderaar Auto: Maximale Reiniging

Onze insectenverwijderaar Bug OFF is speciaal ontworpen om hardnekkige insectenresten snel en efficiënt te verwijderen van de voorruit, bumper, grille en andere oppervlakken van je auto. Dankzij krachtige eigenschappen dringen ze diep door in de insectenresten, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd zonder de lak aan te tasten.

Veilig en Lakvriendelijk

Wij begrijpen hoe belangrijk de bescherming van de autolak is. Daarom zijn onze insectenverwijderaars zorgvuldig samengesteld om veilig te zijn voor alle soorten autolakken. Ze laten geen sporen achter en zorgen voor een glanzende, onaangetaste lak, zodat jouw auto er altijd optimaal uitziet.

Gebruiksvriendelijk en Efficiënt

Onze insectenverwijderaar is gemakkelijk in gebruik. Met een eenvoudige toepassing en een kort inweekproces breken ze insectenresten af, waardoor je ze moeiteloos kunt wegvegen. Dit bespaart je tijd en moeite. Bestel eenvoudig en snel via onze shop en combineer de Cleantle Bug OFF met bijvoorbeeld een mircovezeldoek.