Nieuw op de website!

Sinds kort staat er een nieuwe pagina op onze website. Op deze pagina hebben we maar liefst 50 oplossingen uitgeschreven en toegelicht! Alle problemen die we aan het licht hebben gebracht kunnen met de kwalitatief hoogwaardige brandstof-, olie-, en radiator additieven en smeermiddelen van Lindemann worden opgelost!

Met het uitschrijven van al deze oplossingen proberen wij het voor u als bezoeker zo eenvoudig mogelijk te maken om de juiste oplossing voor uw probleem te vinden. Lang niet alle problemen zijn op te lossen middels een additief, maar toch zijn het er waarschijnlijk meer dan u vooraf gedacht had.

Er zijn bijvoorbeeld ontzettend veel auto’s die tegenwoordig problemen hebben met de EGR of het roetfilter. Bovendien worden auto’s steeds efficiënter en milieuvriendelijker gefabriceerd. Echter komt dit de betrouwbaarheid van de auto niet altijd ten goede. Inwendige vervuiling is namelijk het gevolg, iets wat dus het roetfilter kan doen verstoppen, maar ook de injectoren raken sneller vervuild.

Naast problemen met vervuiling bieden wij ook op veel andere gebieden een oplossing. Benieuwd? Neem een kijkje op de oplossingen pagina!