E10 additief Lindemann

De doorvoering van E10 benzine zorgt voor enige discussies en onduidelijkheid. E10 benzine is de laatste tijd trending topic geweest in het nieuws en op social media. Iedereen heeft er wel een mening over, maar vraagt zich ook af hoe slecht het daadwerkelijk is voor de motor en wat de gevolgen hiervan kunnen zijn. 

In onze blog over E10 benzine gaan we dieper in op de nadelen, gevolgen en oplossing. Gelezen? Wij leggen u graag uit wat de voordelen zijn van de Lindemann Fuel System Cleaner, ook wel E10 protector genoemd!

E10 additief van Lindemann

Ervaart u problemen als gevolg van gebruik van E10 benzine? Dan adviseren wij u om een Lindemann E10 additief iedere tankbeurt toe te voegen. Waarom? Dat leggen wij u graag uit.

De Lindemann Fuel System Cleaner heeft een lijst vol met de volgende voordelen:

  • Houdt het brandstofsysteem schoon
  • Betere verbranding en een efficiëntere werking van de motor
  • Het beschermt tegen E10 benzine (E10 Protector)
  • Zorgt ervoor dat de watermoleculen worden vergroot (E10 Protector)
  • Betere verneveling van de injectoren
  • Bevat een E10 additief
  • Bescherming tegen corrosie en roest
  • Minder brandstofverbruik
  • Voorkomt brandstofveroudering (E10 Protector)

De Fuel System Cleaner heeft een inhoud van 400 ml en is goed voor maar liefst 400 liter benzine! Dit komt neer op ongeveer 6 tot 10 tankbeurten (afhankelijk van de grootte van de tank). Gebruik van de Lindemann Fuel System Cleaner zal resulteren in een schonere en beter presterende motor. Daarnaast heeft dit E10 additief unieke eigenschappen die voorkomen dat de E10 benzine onderdelen zoals leidingen, de brandstofpomp etc aantast. Kortom een top product dat veelzijdig is in gebruik en doet wat het moet doen!

Verder adviseren wij om eerst de Lindemann Service Cleaner Benzine te gebruiken. Deze krachtige reiniger maakt grondig het gehele brandstofsysteem schoon. Iedere servicebeurt of om de 5000 km toevoegen is perfect! Na deze reiniging kunt u iedere tankbeurt de Lindemann Fuel System Cleaner gebruiken. 

E10 additief kopen? U kunt dit E10 additief bestellen via onze eigen shop of via een van onze dealers. Via de knop “Bestel hier” wordt u direct doorverwezen naar de Lindemann Fuel System Cleaner in onze shop.

Geef een reactie