Premium kwaliteit additieven

Premium Kwaliteit

De producten van Lindemann, Velorest, Cleantle en Auto Finesse zijn allemaal van premium kwaliteit. 

Maatwerk

Maatwerk

Ondanks ons brede assortiment additieven, smeermiddelen en autopoetsmiddelen zijn er natuurlijk altijd problemen die om maatwerk vragen. Dit is in bijna alle gevallen bij ons mogelijk!

Persoonlijke service

Uitstekende Service

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijk contact met een vast contactpersoon. Service staat bij ons hoog in het vaandel!

Lindemann

Welkom bij Dutch Performance Products (DPP). DPP is onder andere importeur en leverancier van de kwalitatief hoogwaardige producten van Lindemann Performance Products afkomstig uit Denemarken.

De producten van Lindemann bestaan voor een zeer groot gedeelte uit chemische werkzame stoffen, waardoor ze allemaal van uitzonderlijk hoge kwaliteit zijn. Bij ons vindt u onder andere producten voor uw auto, maar bijvoorbeeld ook voor de industrie.

Lindemann biedt voor bijna elk probleem op het gebied van smering of vervuiling een oplossing. Naast ons uitgebreide assortiment aan additieven en smeermiddelen bieden wij ook maatwerk oplossingen.

Lindemann additieven kopen? De olie-, radiator- en brandstofadditieven voor de automotive zijn verkrijgbaar via dealers en de DPP shop. Verder kunt u bij ons rekenen op een uitstekende service. Wij werken met een vast contactpersoon wat zorgt voor flexibiliteit en duidelijkheid!

Industriële Producten

De juiste smering en additieven kunnen de levensduur van de motor verlengen, onderdelen en machines beschermen, kosten verlagen en werkzaamheden efficiënter laten werken. Lindemann Performance Products is een Deense fabrikant met 30 jaar ervaring in het oplossen van smeerproblemen voor de sectoren industrie, landbouw, mijnbouw, spoorwegen en scheepvaart.

Lindemann heeft verschillende soorten smeermiddelen in het assortiment. Voor de beste kwalitatief hoogwaardige smeermiddelen moet u bij Lindemann zijn. Met de smeermiddelen van Lindemann voorkomt u slijtage en houdt u de machines en onderdelen in een top conditie. De vetten van Lindemann bieden een langdurige smering en een optimale bescherming. Daarnaast zijn alle smeermiddelen bestand tegen extreme drukken, corrosie, lage en hoge temperaturen en waterafstotend. Ook hittebestendige (tot 400 graden) en voedselveilige H1 smeermiddelen zijn bij ons verkrijgbaar.

industriele producten

Naast smeermiddelen heeft Lindemann ook additieven die geschikt zijn voor de industrie. Speciaal voor de hydraulische systemen zijn er twee soorten additieven ontworpen. Goed onderhoud van hydrauliek is van groot belang om de levensduur van onderdelen en machines te verlengen. De HYD-1 is een uitstekend product dat gebruikt kan worden voor preventief onderhoud van de meeste hydraulische systemen en pompen. In de meest ongunstige situatie kan er ook hydrauliek lekkage ontstaan. Daarnaast heeft Lindemann ook olie-, radiator en brandstofadditieven voor de transportwereld. Naast Lindemann producten bieden wij als Dutch Performance Products ook nog andere producten aan voor de industrie, denk hierbij aan een Adblue pallet of Adblue 10L.

AUTo Additieven

Auto smeermiddelen

Zoekt u premium kwaliteit olie-, radiator- en brandstofadditieven voor de auto die u gemakkelijk zelf kunt toevoegen? Dan bent u hiervoor bij Lindemann aan het juiste adres. Met ruim 20 verschillende soorten additieven en smeermiddelen heeft Lindemann een breed assortiment auto producten die een toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw auto. Onze additieven zijn bestand tegen hoge temperaturen, hebben anti-slijtage eigenschappen, bevatten Teflon en bieden een langdurige smering. Alle olie additieven van Lindemann bevatten de stof Teflon. Deze stof heeft ontzettend goede weerstand verminderende- en beschermende eigenschappen. De Teflon zorgt voor efficiënter werkende onderdelen en daarnaast voor langdurige bescherming. Een olie additief helpt tegen onder andere olieverbruik, tikkende kleppen, olielekkage en het voorkomen van motorslijtage. 

Onze auto producten zijn geschikt voor motoren, transmissies, koel- en brandstofsystemen en bieden superieure bescherming in alle omstandigheden, verlengden de levensduur, verhogen de productiviteit, verminderen de uitvaltijd van motoren en machines en verbeteren de motorprestaties. Met de benzine- of diesel brandstofadditieven kunt u zelf het roetfilter, de injectoren of de EGR-klep reinigen.

De reden om gebruik te maken van de Lindemann additieven is eenvoudig. Deze additieven onderscheiden zich door de hoge concentratie werkzame stoffen, iets wat terug te zien is in de kwaliteit van de additieven. Wij verkopen alleen kwaliteitsproducten en bieden de klant een langdurige oplossing!

oplossingen LINDEMANN

Wanneer u een probleem met uw auto heeft geconstateerd en op zoek gaat naar geschikte oplossingen. Een probleem laten oplossen door de garage ‘’kan’’ veel geld kosten en u bent uw auto een tijdje kwijt. Stottert uw auto, heeft u een vervuild brandstofsysteem of vastzittende schraapveren en zoekt u hiervoor een oplossing? 

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ook als u een premium kwaliteit injector cleaner, motor flush, kleppen reiniger of carburateur reiniger zoekt. Een verstopt roetfilter reinigen kan met de krachtige Lindemann Total Care Diesel.

Nut van additieven

Om u zo goed mogelijk te helpen met het vinden van een geschikte oplossing voor uw probleem, hebben wij 50 problemen met een oplossing uitgeschreven die met een additief te verhelpen zijn. Zelfs wanneer uw auto olie lekt.

Bekijk hiervoor onze oplossingen pagina.

velorest fiets producten

Een fiets is een van de meest gebruikte vervoersmiddelen in Nederland. Iedereen heeft wel een fiets in de schuur staan. Gemiddeld zijn er in Nederland ruim 23 miljoen fietsen! Net zoals een auto, motor of machine heeft ook een fiets onderhoud nodig. Om u hierbij te helpen hebben wij een aantal oplossingen voor u uitgeschreven. Met onze Velorest Chain Wax en Lube Wet kunt u zelf uw fietsketting smeren. Daarnaast hebben wij Velorest Bike Cleaner ontwikkeld voor het reinigen van uw fiets of motor. Voor het reinigen van de fietsketting hebben wij de Velorest Chain Cleaner. Een fietsketting schoonmaken is belangrijk om de levensduur van de fiets te verlengen. Bent u een trotse motorbezitter? Lees dan eens onze blog over motor schoonmaken.

U leest hier alle andere oplossingen voor het onderhouden van uw fiets.

Velorest Total Bundle

Cleantle autopoetsmiddelen

Sinds november 2022 mogen wij ons officieel importeur noemen van het merk Cleantle. Cleantle heeft een klein assortiment met autopoetsmiddelen voor een betaalbare prijs, zonder dat dit invloed heeft op de kwaliteit! De producten zijn verkrijgbaar in kleine- en grote verpakkingen, 500ml, 1, 5 en 20 liter.

Met een aantal bundles van Cleantle profiteer van je van extra voordeel. We hebben daarom de Cleantle Wash Bundle, Interior Kit en de Starter Kit samengesteld. Met deze bundles heb je alles in huis om jouw auto weer te laten stralen.

 

Dpp shop

Heeft u besloten om gebruik te maken van een diesel, olie of benzine additief? Dan bent u bij Dutch Performance Products aan het juiste adres. Via onze online shop kunt u vertrouwd, gemakkelijk en snel een brandstofsysteem reiniger kopen. Hiervoor hebben wij onder andere de Lindemann Service Cleaner Benzine, een benzine reiniger en de Lindemann Service Cleaner Diesel, een diesel reiniger. Een vervuilde katalysator kan worden gereinigd met een katalysator reiniger. Hiervoor kunt u de Lindemann Service Cleaner Benzine gebruiker! Het kan ook zo zijn dat u nog een voertuig heeft met een carburateur. Het is aan te raden om één keer per jaar de carburateur te reinigen met een carburateur reiniger. Met deze benzine toevoeging maakt u het hele brandstofsysteem inclusief de carburateur grondig schoon! 

Rijdt u in een dieselauto? Dan adviseren wij om het roetfilter of egr-klep ook eens te reinigen met een dpf cleaner / egr cleaner. De Lindemann Total Care Diesel is hiervoor uitermate geschikt. Dit is een krachtige all-in-one reiniger. Daarnaast kunt u de turbo reinigen met een turbo cleaner en de injectoren met een injector reiniger. 

Is de diagnose een vervuild oliesysteem? Dan kunt u hiervoor een motor flush gebruiken. Deze engine flush kunt u zelf eenvoudig toevoegen aan het oliesysteem. Een engine cleaner reinigt het hele oliesysteem en zorgt voor optimale motorprestaties. Besloten om een motor reiniger van Lindemann te kopen? Bestel snel en gemakkelijk via onze online shop!

Bent u een echte fietsliefhebber en ook altijd zuinig op uw fiets? Dat komt goed uit, want ook voor u hebben wij kwaliteitsproducten! Speciaal voor het schoonmaken van de fietsketting hebben wij de chain cleaner ontworpen. De Velorest Chain Cleaner kettingreiniger is sterk geconcentreerde ketting ontvetter en verwijdert hardnekkige vuilresten. Om de levensduur van uw fietsketting te verlengen wordt geadviseerd om de ketting regelmatig in te smeren met kettingolie