Fiets, Kennisbank

Wat is de beste bike cleaner?

Voor het schoonmaken van je fiets wil je de beste fietsreiniger vinden. Er zijn verschillende reinigers op de markt, en elke is ontworpen voor een specifiek doel. Sommige zijn ontworpen voor dieptereiniging, terwijl andere beter zijn in het verwijderen van licht vuil van het oppervlak van uw fiets. Als je niet zeker weet welk type reiniger voor jou het meest geschikt is, zijn hier enkele factoren waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van een fietsreiniger:

  1. Het soort materialen waaruit je fiets bestaat. Sommige fiets ontvetters kunnen schade of verkleuring veroorzaken als ze worden gebruikt op bepaalde soorten materialen, zoals koolstofvezel of geanodiseerd aluminium. Controleer dus zeker de etiketten en lees eventuele veiligheids- of product waarschuwingen voordat je een reinigingsmiddel voor je fiets gebruikt.

 

  1. Hoe vaak je fietst. Als je een fervent fietser bent die elke dag fietst, is het waarschijnlijk dat vuil zich sneller ophoopt dan bij iemand die slechts af en toe fietst. Dit betekent dat je een sterkere bike cleaner nodig hebt die zwaarder en hardnekkige vuil kan aanpakken.

Conclusie: Zoek je de beste bike cleaner? Kijk wat belangrijk is voor jou!

Het is altijd handig om een extra flesje Bike Cleaner op Voorraad te hebben. Vandaar dat we ook een Bike Cleaner 2-pack hebben samengesteld.