Auto, Kennisbank

Radiateur lek

De motor wordt na verloop van de tijd steeds warmer tot het op een bepaalde bedrijfstemperatuur is. Dit is meestal rond de 90 graden Celsius. De koelvloeistof wordt door de motor naar de radiateur gepompt en daar vervolgens afgekoeld. Wanneer uw motor te warm wordt is de kans op lekkage in het koelsysteem. De radiator kan gaan lekken door steenslag bijvoorbeeld.

Radiateur lek dichten

Heeft u het gevoel dat de radiator van uw auto lekt en ligt er een plasje koelvloeistof onder de auto? Dan kan dit duiden Radiateur lek verhelpenop een lekke radiator. Met de Lindemann Radiator Stop Leak kunt u gemakkelijk en efficiënt lekkages in het koelsysteem oplossen. Dit additief bevat deeltjes die zich gaan nestelen in de gaatjes of scheurtjes en een radiateur lek dichten. De samenstelling van de Radiator Stop Leak zorgt ervoor dat koelvloeistof lekken gedicht worden. Gebruik de volledige inhoud om een radiator lek te verhelpen.

Wilt u een radiator stop leak kopen? U kunt dit additief bestellen via onze eigen shop of via een van onze dealers. Via de knop “Bestel hier” wordt u direct doorverwezen naar de radiator stop leak in onze shop.