Auto, Kennisbank

Stuurhuis Lekt Olie. Wat Je Zelf Kunt Doen!​

Wat mogen we blij zijn dat de auto’s tegenwoordig allemaal voorzien zijn van stuurbekrachtiging. Toch kan het voor komen dat uw auto opeens zwaar stuurt en de stuurbekrachtiging weg valt. Dit kan duiden op lekkage in het stuurhuis. Lang doorrijden met een moeilijk te sturen auto is erg gevaarlijk en kan bovendien ook nog eens zorgen voor grote schade aan het stuurpomp of stuurhuis. Wij helpen u graag op weg om het probleem mogelijk te kunnen verhelpen middels een kwalitatief olieadditief van Lindemann.

Olielekkage stuurbekrachtiging verhelpen

Als het blijkt dat de er een lek is ontstaan, dan is het zaak om te achterhalen waar deze lek vandaan komt. Als het duidelijk is waardoor de auto zwaar stuurt en er olielekkage wordt geconstateerd, dan zal dit probleem opgelost moeten worden. In dit geval adviseren wij u
Lindemann Power Steering Treatment die zorgt voor het afdichten en soepel maken van verdroogde keerringen. Lekkages worden hiermee verholpen en dure vervanging van stuurpompen of stuurhuizen kan worden uitgesteld of worden voorkomen.

U kunt de Power Steering Treatment kopen via onze webshop. Via de knop “Bestel Direct” voegt u direct het product toe aan uw winkelmand. Eerst meer informatie lezen? Bekijk dan de productpagina!

Wij hopen dat we hiermee een antwoord hebben kunnen geven op uw vraag. Als blijk van waardering voor het lezen van de blog hebben wij onderstaande kortingscode voor uw beschikbaar gesteld. 

Klik op “Bestel Direct” en ontvang 5% extra korting met de kortingscode: DPPBLOG5

5/5

€37,62 Incl. BTW

De Lindemann Power Steering Treatment beschermt en verbetert de werking van de stuurbekrachtiging. Daarnaast verhelpt het lekkage van stuurhuizen en stuurpompen.