Auto, Kennisbank

Auto Stuurt Zwaar. Dit Kan Je Doen!

auto stuurt zwaar

U herkent het misschien nog wel van vroeger, namelijk zwaar sturende auto’s. Gelukkig is dit niet meer het geval en zijn alle moderne auto’s van tegenwoordig voorzien van stuurbekrachtiging. Stuurbekrachtiging maakt het sturen makkelijker, lichter en soepeler. Toch kan het om wat voor reden dan ook voorkomen dat de stuurbekrachtiging niet meer werkt en de auto ineens zwaar stuurt. Wanneer uw auto zwaar stuurt kan het zijn dat er een lekkage in de leidingen is ontstaan en er stuurbekrachtiging olie lekt. In de ergste scenario is de stuurbekrachtigingspomp kapot. 

Oplossing zwaar sturende auto

Mijn auto stuurt zwaar wat moet ik doen? Zoals gezegd kunnen er een aantal problemen zijn waardoor uw auto ineens zwaar stuurt. Lindemann Power Steering Treatment is geschikt voor het beschermen en verbeteren van de stuurbekrachtiging. Lindemann PST bevat ook middelen om lekkage van stuurpompen en stuurhuizen te verhelpen. De P.T.F.E. (teflon) deeltjes verlagen de wrijving aanzienlijk, waardoor “zwaar sturen” kan worden verholpen. 

Concluderend: Wanneer uw auto zwaar stuurt kan de Lindemann Power Steering Treatment uitkomst bieden! Dit olie additief moeten worden toegevoegd aan de stuurbekrachtiging olie. 

Ervaar zelf de voordelen van dit product door op de “Bestel Direct” button te klikken. Hierbij wordt u direct doorverwezen naar onze webshop en zit het product alvast in uw winkelmand. Wanneer u vóór 16:00 besteld, heeft u het morgen nog in huis!

Liever eerst meer informatie lezen over het product? Klik dan op “Bekijk Productpagina”.

Wij hopen dat we hiermee een antwoord hebben kunnen geven op uw vraag. Als blijk van waardering voor het lezen van de blog hebben wij onderstaande kortingscode voor uw beschikbaar gesteld.

Klik op “Bestel Direct” en ontvang 5% extra korting met de kortingscode: DPPBLOG5

Olielekkage stuurbekrachtiging verhelpen
5/5

€37,62 Incl. BTW

De Lindemann Power Steering Treatment beschermt en verbetert de werking van de stuurbekrachtiging en helpt lekkage te verminderen! Top kwaliteit!