Testimonials

Review Total Care Diesel | Mazda 3

Rijsschool Dielessen

Eigenlijk heb ik 2 ervaringen, namelijk met het product zelf en met de leverancier, in dit geval dus Dutch Performance Products.

Allereerst mijn ervaring met de leverancier. Ik had het product besteld omdat ik het welbekende lampje op het dashboard brandende had, het motormanagement-lampje. Ik rij met een lesauto en omdat ik daar geen langere afstanden mee rijd word mijn roetfilter niet goed gereinigd tijdens het rijden, zo begreep na wat speurwerk op internet. De autodealer wilde mijn filter laten reinigen wat mij tussen de € 300 en € 400 zou kunnen gaan kosten. Ik kwam toen op de site van DPP die “spul” verkochten waardoor dat intern allemaal gereinigd werd. Eerste keer besteld en vrij snel geleverd. Tweede keer nog een keer besteld, en helaas was het niet op voorraad. Ik werd hier keurig wekelijks van op de hoogte gehouden en als goedmakertje kreeg ik een product van hen gratis er bij geleverd. Had niet gehoeven maar wel attent.

Nu dan mijn ervaring met het product, de Lindemann Total Care Diesel. Zoals ik al eerder schreef, ik heb het tweemaal besteld. Na de eerste keer ging na een tijdje inderdaad het lampje uit. Maar ook weer aan, en weer uit. Ik heb het voor een tweede keer toegevoegd en nu is al twee weken het lampje uit, de auto word nog steeds als lesauto gebruikt en geen dure externe reiniging zoals de dealer voorstelde. Helemaal top dus.

Ook een punt van kritiek.“Het spul” zit in een blik, maar het is onmogelijk om het vanuit het blik direct in je tank te gieten. Je hebt een Trechter o.i.d. nodig. De eerste keer wist ik dat niet, had ik dat niet en gooide dus vrij veel er naast, wat natuurlijk zonde is. Iets van een schenktuitje aan dat blik zou beter zijn. Dat zijn mijn ervaringen!

Aanvulling Dutch Performance Products:

Wij krijgen af en toe inderdaad te horen dat het huidige schenktuitje niet voor iedere auto even makkelijk te gebruiken is. We zijn achter de schermen bezig met een oplossing!

Met vriendelijke groet,

Team Dutch Performance Products

Met vriendelijke groet,

Edwin Dielessen, Rijschool Dielessen.