Auto, Kennisbank

Motor loopt onregelmatig stationair

motor loopt onregelmatig

Loopt uw motor onregelmatig stationair? Dan is de kans groot dat dit te maken heeft met een direct ingespoten benzinemotor. De nieuwe motoren van tegenwoordig zijn allemaal direct ingespoten als gevolg van de toenemende Europese emissie-eisen die ervoor moeten zorgen dat de CO2-uitstoot wordt verminderd. Deze aanpassing veroorzaken bepaalde motorproblemen zoals een motor die niet- of onregelmatig stationair loopt. 

Oorzaak motor loopt niet stationair

Een van de grootste oorzaken van een onregelmatig lopende motor bij direct ingespoten benzinemotoren zijn vervuilde in- en uitlaatkleppen. Deze vervuiling kan meerdere motorproblemen veroorzaken. Mijn auto loopt onregelmatig stationair, wat kan ik hier zelf aan doen. De goedkoopste en makkelijkste oplossing is het toevoegen van een brandstofadditief. Als eerste adviseren wij om het gehele brandstofsysteem te reinigen met de Lindemann Service Cleaner Benzine of Diesel. Dit product behoort bij één van de beste brandstofsysteem reinigers op de markt. Wanneer het brandstofsysteem gereinigd is kan het probleem verholpen zijn.

Om ervoor te zorgen dat uw motor brandstofsysteem schoon blijft adviseren wij om de Lindemann Fuel System Cleaner te gebruiken. Een flesje Lindemann FSC á 400ml is goed voor 400 liter benzine, dit komt neer op 8 tot 10 tankbeurten. Dit additief is zowel geschikt voor preventief als curatief gebruik.

Ons advies: Loopt uw auto/motor ongelmatig stationair? Reinig eerst het brandstofsysteem met de Lindemann Service Cleaner Benzine en houdt het schoon met de Fuel System Cleaner. Wij hebben voor u een combideal bestaande uit beide producten samengesteld. De Lindemann Benzine Treatment Bundle is de voordeligste optie voor het grondig reinigen en schoonhouden van het hele brandstofsysteem!

€64,85
€52,95 Incl. BTW

Een bundel van de Lindemann Service Cleaner Benzine en 2x Lindemann Fuel System Cleaner. De meest voordelige optie voor het reinigen van het brandstofsysteem, waaronder de injectoren.