Industrieel, Kennisbank

Lagers smeren met hoge kwaliteit lagervet

De levensduur van lagers verlengen doet u door gebruik te maken van Lindemann lagervet. Lagers zijn erg belangrijk om zowel kleine als grote machines draaiende te houden onder zware omstandigheden zoals hoge druk, hoge snelheid en hoge temperaturen. Er zijn veel verschillende soorten lagers, zoals kogellagers, wentellagers, naaldlagers, rollagers, glijlagers en nog veel meer. Onder de perfecte omstandigheden draaien lagers lang mee. Echter slijten lagers door deze omstandigheden vaak eerder dan gemiddeld en dat zorgt ervoor dat deze vroegtijdig moeten worden vervangen. Dit kost een hoop energie, tijd en geld.

Waarom een lager eerder vervangen, dan nodig? Een high performance lagervet zorgt ervoor dat lagers veel langer meegaan en hier een maximale levensduur uitgehaald kan worden. Door lagers te smeren wordt de wrijving vermindert en kan slijtage en roest worden voorkomen. Daarnaast beschermd een een goede smeervet lagers tegen vuil, water en andere viezigheid. Wij hebben een high performance lagervet in ons assortiment!

Beste lagervet

Lindemann heeft met de Red-G een smeervet in huis dat uitermate geschikt is voor het smeren van alle soorten lagers! De Lindemann Red-G Multi Purpose Grease is gebaseerd op een hoog teflon gehalte dat de smering verbetert en wrijving aanzienlijk vermindert. Red G kan in bijna elke smeertoepassing worden gebruikt, met name geschikt voor omstandigheden met hoge druk, water en zeewater.

Lagers smeren

 

Lindemann Red G

Voordelen Red G lagervet:
– Water en vuil afstotend
– Heeft een continu temperatuurbereik van -35 ° C – + 140 ° C.
– Bestand tegen hoge druk, water en zeewater
– Bevat een hoog gehalte P.T.F.E (teflon)
– Langere levensduur machine
– Minder volume smeermiddel nodig

De Lindemann Red-G smeervet is te verkrijgen in zowel kleine als grote hoeveelheden. Zoekt u vetpatroon 400 gram Lindemann Red-G? Dan kunt u deze rechtstreeks bestellen via de shop. 

 Neem contact met ons op voor meer informatie!