Enig resultaat

Cleantle Daily Shampoo 1L

(2 klantbeoordelingen)

Out of stock

9.95

Cleantle heeft een geconcentreerde en effectieve Daily Shampoo ontworpen die ook nog eens biologisch afbreekbaar is. Hierdoor is het veilig voor mens en milieu en kun je het veilig op straat gebruiken. Het verwijdert hardnekkige vuilresten van het lakwerk en gehele carrosserie. Daarnaast bevat de Daily Shampoo geen polymeren en biedt het een dikke schuimlaag aan die lang zichtbaar blijft. Met een flesje van 1 liter kun je ongeveer 300 liter autoshampoo maken! Verdun 30 tot 50 ml met 10 liter schoon water.

Milieuvriendelijke Autoshampoo

Op zoek naar een milieuvriendelijk autoshampoo? We begrijpen dat autoliefhebbers niet alleen streven naar een glanzende en schone auto, maar ook naar een ecologisch verantwoorde benadering van autoreiniging. Onze Cleantle milieuvriendelijke autoshampoo biedt een groenere keuze zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Kenmerken:

  1. Biologisch Afbreekbaar: Onze autoshampoo en Snow Foam zijn samengesteld uit biologisch afbreekbare ingrediënten, wat betekent dat ze snel en veilig worden afgebroken in de natuur, waardoor de ecologische impact wordt geminimaliseerd.
  2. Vrij van Schadelijke Chemicaliën: Onze autoshampoos zijn vrij van agressieve chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor zowel uw voertuig als het milieu. Ze zijn samengesteld met veilige, plantaardige ingrediënten die effectief reinigen zonder de natuur te schaden.

Biologisch afbreekbare autoshampoo

Door te kiezen voor milieuvriendelijke autoshampoos draag je niet alleen bij aan het behoud van de natuurlijke schoonheid van je voertuig, maar ook aan het behoud van de gezondheid van onze planeet. Ontdek de perfecte balans tussen glans en groen in onze collectie milieuvriendelijke autoshampoo.

Biologisch afbreekbare autoshampoo kopen

Bij het kopen van biologisch afbreekbare autoshampoo is het handig om de productlabels te lezen om er zeker van te zijn dat het product voldoet aan de milieu standaarden. Daarnaast kun je online recensies bekijken om de ervaringen van andere gebruikers met specifieke producten te lezen. Op die manier kun je een weloverwogen keuze maken die zowel goed is voor je auto als voor het milieu. De producten van Cleantle zijn voor 98% biologisch afbreekbaar, zijn van hoge kwaliteit en betaalbaar!