Online verkooppunten

Lindemann Additieven kopen? Bestel makkelijk en snel de Lindemann additieven bij een van onze online webshops. Hieronder vindt u een lijst met linkjes naar onze online verkooppunten. Bestel hier de additieven!

Lindemann additieven kopen bij de dichtstbijzijnde fysieke verkooppunt bij u in de buurt? Voor professioneel advies en een ruim assortiment Lindemann olie-, radiator en brandstofadditieven bent u bij onze online- e fysieke verkooppunten aan het juiste adres. Neem een kijkje op onze Verkooppunten Landkaart!

Wederverkoper worden?

Heeft u een fysieke winkel of online webshop en bent u geïnteresseerd in de additieven van Lindemann? Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe partners om mee samen te werken. Lindemann is een premium merk en dit willen we dan ook uitstralen.

Verder proberen wij als leverancier onze verkopers zoveel mogelijk te ondersteunen. Vooral met online middelen willen wij onze potentiële klanten van advies voorzien en vervolgens doorsturen naar onze wederverkopers/verkooppunten. Daarnaast leveren wij ook nog het nodige offline promotiemateriaal.

Een goede relatie met onze wederverkopers vinden wij erg belangrijk. Wilt u ook de samenwerking met ons aangaan? Neem dan contact met ons op!