Smeermiddelen kopen

Kwalitatief hoogwaardige smeermiddelen kopen? Lindemann biedt de beste smeeroplossingen die de levensduur van de motor verlengen, onderhoud- en reparatiekosten verlagen, onderdelen en machines beschermen tegen slijtage, extreme drukken, corrosie, temperaturen en water. 

Alle smeermiddelen hechten zeer goed aan de oppervlakken en bieden hierdoor een langdurige smering. Lindemann garandeert kwaliteit en biedt de klant een passend smeeradvies. Ook voor maatwerk producten bent u bij ons aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op voor het kopen van kwalitatief hoogwaardige smeermiddelen.

Vetten kopen

Vetten kopen voor de landbouw, transport, industrie, mijnbouw, automotive of scheepvaart? Dan bent u hiervoor bij Lindemann Nederland aan het juiste adres. De smeermiddelen en vetten zijn breed inzetbaar en kunnen overal voor worden gebruikt. Voor iedere branche heeft Lindemann een geschikte smeeroplossing! U kunt bij ons vetten kopen in kleine- en grote hoeveelheden. Onze smeermiddelen en vetten zijn onder andere geschikt voor lagers, pen- busverbindingen, tandwielen, staalkabels, geleide-assen en automatische smeersystemen. 

Montagepasta kopen

Zoekt u een montagepasta die breed inzetbaar en geschikt is voor het demonteren en monteren van onderdelen voor de automotive, transport, industrie, landbouw en scheepvaart? Gebruik dan dit! De Lindemann MP 790 Montagepasta. Deze pasta is waterbestendig, bestand tegen hoge drukken, lage- en hoge temperaturen, corrosie, droogt niet uit en verhardt niet. Een premium kwaliteit montagepasta kopen doet u bij Lindemann!

Industriële smeermiddelen en vetten kopen in de regio Groningen, Noord-Holland? Neem direct contact met ons op en wij helpen u graag met een juiste smeeradvies voor uw bedrijf en machines.