Olielekkage Stuurbekrachtiging

Wat mogen we blij zijn dat de auto’s tegenwoordig allemaal voorzien zijn van stuurbekrachtiging. Toch kan het voor komen dat uw auto opeens zwaar stuurt en de stuurbekrachtiging weg valt. Dit kan duiden op lekkage in het stuurhuis. Lang doorrijden met een moeilijk te sturen auto is erg gevaarlijk en kan bovendien ook nog eens zorgen voor grote schade aan het stuurpomp of stuurhuis. Wij helpen u graag op weg om het probleem mogelijk te kunnen verhelpen middels een kwalitatief olieadditief van Lindemann.

Olielekkage stuurbekrachtiging verhelpen

Stuurhuis olie lekken verhelpen
Lindemann Power Steering Treatment

Als het blijkt dat de er een lek is ontstaan, dan is het zaak om te achterhalen waar deze lek vandaan komt. Als het duidelijk is waardoor de auto zwaar stuurt en er olielekkage wordt geconstateerd, dan zal dit probleem opgelost moeten worden. In dit geval adviseren wij u
Lindemann Power Steering Treatment die zorgt voor het afdichten en soepel maken van verdroogde keerringen. Lekkages worden hiermee verholpen en dure vervanging van stuurpompen of stuurhuizen kan worden uitgesteld of worden voorkomen.