Lindemann heeft met 14 industriële producten een groot assortiment industriële additieven, vetten en smeermiddelen. Machines in de industrie of landbouw hebben veel te verduren onder zware omstandigheden zoals extreem hoge drukken, temperaturen, storingen, snelheden en slijtage. Door goed onderhoud met de juiste producten van Lindemann kunt u onnodige onderhoudskosten, stilstand en slijtage van onderdelen besparen. Lindemann heeft producten voor de brandstof, hydrauliek, koelsystemen, motor en transmissie. Lindemann heeft veel ervaring in het oplossen van smeergerelateerde problemen in branches zoals de automotive, transport, scheepvaart, landbouw, spoorwegen en industrie

Wilt u industriële of landbouw additieven en smeermiddelen van Lindemann bestellen? Neemt u dan contact met ons op. Ook voor een maatwerk product en persoonlijk advies bent u bij ons aan het juiste adres!
Voordelen smeermiddelen Lindemann


Gebruik van de industriële additieven en smeermiddelen van Lindemann en resulteert in lagere onderhoudskosten als gevolg van minder machine onderhoud, minder stilstand, minder brandstof- en energie verbruik en langere smeerintervallen. Met de smeermiddelen van Lindemann kunt u o.a. kettingen, lagers, staalkabels, (open)tandwielen, tand- en wormwielkasten smeren. Alle smeermiddelen bevatten Teflon (PTFE), zijn bestand tegen extreem hoge drukken, temperaturen en water (zeewater). Verder beschermt het tegen corrosie en geeft het een langdurige smering. Daarnaast heeft ieder product eigen specifieke voordelen.

 

Toepasbaar


De industriële producten van Lindemann zijn toepasbaar voor veel verschillende soorten machines in de industriële, mijnbouw, landbouw en scheepvaart branche. Voor iedere branche heeft Lindemann een oplossing! De industriële producten zijn verkrijgbaar in kleine- en grote hoeveelheden.

Einde van de inhoud

Geen pagina's meer om te laden