E10 additief

Sinds 1 oktober 2019 wordt er E10 benzine aangeboden. Het gebruik van E10 benzine kan op lange termijn problemen veroorzaken. Bent u benieuwd naar de verschillen tussen E5 en E10, de nadelen en oplossingen van het gebruik van E10 benzine? Dan is het goed om onze blog over E10 benzine eens te lezen. Lindemann heeft een brandstofadditief dat zeer geschikt is om uw voertuig te beschermen tegen E10 benzine. 

Gebruik een E10 additief van Lindemann

Wanneer u op zoek bent naar een E10 additief is het verstandig om eens meer te lezen over de E10 improver van Lindemann. De Lindemann Fuel System Cleaner is veelzijdig in gebruik en zeer geschikt om uw voertuig te beschermen tegen E10 benzine. Dit e10 additief kan gebruikt worden voor alle benzinemotoren, jong of oud!

Voordelen van de Lindemann Fuel System Cleaner

  • Houdt het brandstofsysteem schoon
  • Beschermt tegen E10 benzine (E10 additief)
  • Betere verbranding en verneveling van de injectoren
  • Vergroot de watermoleculen (E10 improver)
  • Beschermt tegen roest en corrosie
  • Voorkomt brandstofveroudering (E10 additief)
  • Vermindert het brandstofverbruik

Naast alle eigenschappen die de Fuel System Cleaner heeft, is een flesje van 400 ml goed voor 400 liter benzine! Dit zijn 6 tot 10 tankbeurten. Wanneer u dit geweldige product bij iedere tankbeurt toevoegt, zal uw motor beter presteren en voorkomt u dat onderdelen worden aangetast door E10 benzine. De Lindemann Fuel System Cleaner is dus veelzijdig in gebruik!

Ons advies is om dit product te combineren met de Lindemann Service Cleaner Benzine. Deze krachtige reiniger dient een keer per jaar of om de 5000 km worden toegevoegd. Daarna kunt u de Fuel System Cleaner gebruiken voor iedere tankbeurt!

Wilt u een Lindemann E10 additief kopen? U kunt dit additief bestellen via onze eigen shop of via een van onze dealers. Via de knop “Bestel hier” wordt u direct doorverwezen naar de Fuel System Cleaner in onze shop.

Geef een reactie