Lindemann heeft een groot aanbod kwalitatief hoogwaardige brandstofadditieven. Een brandstof additief is geschikt voor alle verbrandingsmotoren om problemen te voorkomen en op te lossen. Het gebruik van een brandstof additief heeft een positieve invloed op uw motorprestaties, brandstofverbruik en uitstoot. Voor de juiste brandstofadditieven bent u bij Lindemann aan het juiste adres.
Krachtige brandstofreinigers


Door een ruim assortiment aan brandstofadditieven heeft Lindemann voor veel problemen een oplossing! Met de Service Cleaners heeft Lindemann een product in huis dat geschikt is voor zowel benzine- als dieselmotoren. Deze krachtige reinigers kunnen jaarlijks worden toegevoegd aan het brandstofsysteem. Zoekt u een kwalitatieve benzine reiniger voor uw motor? Dan heeft Lindemann de oplossing!

 

Vervuiling een steeds groter probleem


Inwendige vervuiling is een probleem dat ieder jaar erger wordt.  Het zo nu en dan reinigen van uw brandstofsysteem kan bijvoorbeeld problemen met EGR, Roetfilter of de injectoren verhelpen en voorkomen. Lindemann biedt in ieder geval overal een oplossing voor!