Auto stuurt zwaar

U herkent het misschien nog wel van vroeger, namelijk zwaar sturende auto’s. Gelukkig is dit niet meer het geval en zijn alle moderne auto’s van tegenwoordig voorzien van stuurbekrachtiging. Stuurbekrachtiging maakt het sturen makkelijker, lichter en soepeler. Toch kan het om wat voor reden dan ook voorkomen dat de stuurbekrachtiging niet meer werkt en de auto ineens zwaar stuurt. Wanneer uw auto zwaar stuurt kan het zijn dat er een lekkage in de leidingen is ontstaan en er stuurbekrachtiging olie lekt. In de ergste scenario is de stuurbekrachtigingspomp kapot. 

Oplossing zwaar sturende auto

Mijn auto stuurt zwaar wat moet ik doen? Zoals gezegd kunnen er een aantal problemen zijn waardoor uw auto ineens zwaar Lindemann Power Steering Treatmentstuurt. Lindemann Power Steering Treatment is geschikt voor het beschermen en verbeteren van de stuurbekrachtiging. Lindemann PST bevat ook middelen om lekkage van stuurpompen en stuurhuizen te verhelpen. De P.T.F.E. (teflon) deeltjes verlagen de wrijving aanzienlijk, waardoor “zwaar sturen” kan worden verholpen. Concluderend: Wanneer uw auto zwaar stuurt kan de Lindemann Power Steering Treatment uitkomst bieden! Dit olie additief moeten worden toegevoegd aan de stuurbekrachtiging olie. 

Een power steering additief kopen?  U kunt dit olie additief bestellen via onze eigen shop of via een van onze dealers. Via de knop “Bestel hier” wordt u direct doorverwezen naar onze shop.

Geef een reactie