Additieven kopen

Premium kwaliteit additieven kopen? Dutch Performance Products heeft een ruim aanbod olie, radiator en brandstofadditieven. Ervaart u problemen zoals; olieverbruik, tikkende kleppen, stotterde auto of olielekkage. Met onze kennis en ervaring bieden wij de klant een passend advies en een geschikte oplossing voor het probleem. Op deze pagina kunt u via een van onze verkooppunten additieven kopen. U kunt bij DPP auto additieven kopen voor brandstof, olie, radiator, en hydrauliek systemen. Voordat u besluit additieven te kopen is het wel van belang dat u precies weet wat een additief precies is. 

Brandstof additef kopen

Lindemann heeft verschillende soorten brandstofadditieven voor diesel-en brandstofsystemen. De brandstof toevoegingen zijn geschikt voor preventief en curatief gebruik. Deze Lindemann additieven hebben zowel reinigende- als beschermende eigenschappen. Zo kunt u met een brandstoftoevoeging onder andere de injectoren, turbo, carburateur, het roetfilter en het brandstofsysteem reinigen. Uw auto beschermen tegen E10 benzine met een e10 additief? Hiervoor heeft Lindemann een benzine additief dat bij iedere tankbeurt toegevoegd dient te worden. 

Wilt u een van de premium kwaliteit brandstof toevoegingen kopen? Bestel de brandstofadditieven eenvoudig en snel via een van onze verkooppunten.

Olie additief kopen

In de categorie olie additieven heeft Lindemann meerdere soorten olie additieven voor onder andere de motorolie, stuurbekrachtiging, transmissie en hydraulieke systemen. Ieder olie additief heeft hetzelfde doel, namelijk het verhelpen/verminderen van lekkage en het verbeteren van de levensduur. Daarnaast heeft Lindemann een additief waarmee je de binnenkant van een motor inwendig kunt reinigen. Olie toevoegingen kopen van premium kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Een olie additief met teflon kopen? Deze motor additieven van Lindemann zijn veelal gebaseerd op de stof Teflon. Teflon heeft verschillende goede eigenschappen. Er zijn weinig concurrerende merken die een olie additief met teflon hebben, een unieke en kwalitatieve formule dus! De olie additieven van Lindemann verminderen de weerstand en wrijving aanzienlijk. Het gebruik van een olie additief zorgt voor minder weerstand met als gevolg dat er minder energie nodig is om de auto te draaien. 

U kunt ook een olie additief kopen voor olielekkage en olieverbruik. De teflon nestelt zich in kleine holtes en krassen en hierdoor wordt olieverbruik gereduceerd of verholpen. Daarnaast is teflon bestand tegen hoge drukken en wordt slijtage, met name bij de koude start, te allen tijde voorkomen! Genoeg redenen om een Lindemann olie toevoeging te kopen.

Radiator additief kopen

Het koelsysteem is een belangrijk onderdeel van de motor. Zonder een goedwerkend koelsysteem wordt een motor te warm en onvoldoende gekoeld. Er kunnen meerdere oorzaken zijn waardoor een koelsysteem niet na behoren functioneert. Met een radiator additief kunnen problemen worden voorkomen of verholpen. Een radiator reinigen of lek verhelpen? Lindemann radiator additieven kopen is in dit geval een juiste keuze! Zowel voor de automotive als transport zijn er meerdere soorten radiator additieven.

Waarom Lindemann additieven kopen?

Over het algemeen zijn alle additieven op de additievenmarkt redelijk gelijk. De grondstoffen zijn bij de meeste producten hetzelfde. Het verschil zit hem echter in de verhouding tussen de werkzame (chemische) stoffen en de basisstoffen zoals olie en witte petroleum.

De verhouding werkzame stoffen is bij de additieven van Lindemann aanzienlijk hoger dan bij de meeste concurrenten. Dit resulteert in een duurzamere en effectievere werking. Daarnaast zijn er enkele specifieke producten die nog extra onderscheidende eigenschappen hebben. Via deze pagina kunt u direct additieven kopen. 

Wij verkopen alleen kwaliteitsproducten en bieden de klant een langdurige oplossing! Voor vragen kunt u contact opnemen.